Café Jensen - Mad med kærlighed

Shell Motel & Cafeteria

Shell Motel & Cafeteria slog dørene op første gang d. 1. marts 1988. Shell Motel & Cafeteria har siden åbningen altid haft en forkærlighed for dansk mad. Cafeteriaet har igennem tiden fået tilføjet flere og flere menuer til menukortet, i takt med nye kokke. Efterhånden blev antallet af menuer så stor at dette gik ud over kvaliteten. Derfor besluttede man at revidere og opdatere menukortet, ansætte helt nyt køkken personale, og skille sig af med cafeteria navnet.

Shell Motel & Cafeteria bliver til
Café Jensen

Café Jensen kom til verden i november 2021. Hvor der var brug for nye tiltag, ansigter og ideér. 

Selv om Shell Motel & Cafeteria skifter navn til Café Jensen, vil du forsat kunne komme ind og få de gamle klassikere såsom stegt flæsk med persille sovs på en torsdag. Man kan også fortsat leje værelse fra Shell Motel som altid. Til gengæld så står der et friskt køkkenpersonale der har passion for det danske køkken og som lægger en ære i at lave mest muligt fra bunden. Det er vigtigt for kokkene at kunderne får deres mad med et smil og kunden kan gå fra caféen med et smil! 

Café Jensen hjælper også gerne med finde de rette løsninger ifm. arrangementer, hvor der bliver lagt vægt på en god oplevelse for dig.